Bestillingsvilkår - – et litt grønnere liv

Det er enkelt å handle bøker fra Iris Forlag:Bestillingene ekspederes av vår distributør SentralDistribusjon og deres transportør Postnord. De fleste bestillinger sendes fra distributør i løpet 1-2 virkedager.


Ordre for kr. 300 eller mer sendes portofritt. Lavere ordrebeløp tillegges et porto/ekspedisjonsgebyr på kroner 39,-


For å kunne bestille i vår nettbutikk trenger du å oppgi et mobiltelefonnr. Dettte er både din innloggings-ID og til bruk for transportøren, som kan varsle deg via SMS når leveransen er lagt i din postkasse eller klar for avhenting ved et utleveringssted.


Betaling i vår nettbutikk skjer med Vipps eller bankkort, og blir behandlet av NETS med en høy sikkerhetsgrad. Kortdata blir ikke lagret hos oss.


Ordrebeløpet reserveres når bestillingen er registrert og belastes ditt kort først når varen er sendt.


Når bestilliingen er registrert, får du en ordrebekreftelse pr. epost. Når den er sendt fra distributør sendes det en kvittering pr epost sammen med et angreretts-skjema.


Du har 14 dagers ubetinget angrerett på alle bestillinger, regnet fra da du mottok sendingen. Ved retur fyller du ut og vedlegger returskjemaet som ligger som du mottar sammen med epost-kvittering. Denne sendes til deg etter at varene har blitt ekspedert fra distributør. Ved retur må du selv dekke returporto.


Ved feil på varen har du også reklamasjonsrett, og kan returnere varen kostnadsfritt. Ta kontakt med vår kundeservice for å avtale hvordan vi best kan håndtere din situasjon.


Vi behandler alle personopplysninger i tråd med gjeldende lover, og dine opplysninger vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet med eksterne registre.


Ordre utenfra Norge ekspederes for tiden ikke via vår nettbutikk - ta kontakt på epost for å høre om vi kan helpe deg.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kundeservice: Epost: post@irisforlag.no Tel: 22444650